Людям з порушення зору Звичайна версія

До уваги інвесторів! Оновлено інформацію про активи пулу кредитів юросіб та фізосіб ПАТ «ПРОФІН БАНК», виставленого на торги у березні

06.03.2020

Розміщено оновлену інформацію у публічних паспортах активів лоту GL20N616958, що торгується 11 березня.

Публічні паспорти із описом кредитних угод та переданого забезпечення розміщені на інформаційному порталі Фонду гарантування за посиланням: torgi.fg.gov.ua. З умовами участі в аукціоні також можна ознайомитись на сайті Фонду гарантування fg.gov.ua та  ProZorro.Продажі.

До складу пулу входять права вимоги за кредитними договорами, які укладені з суб’єктами господарювання та фізичними особами, дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю, основні засоби та нерухоме майно. Усі активи перебувають на балансі неплатоспроможного ПАТ «ПРОФІН БАНК».

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону.

Середня прострочена заборгованість за кредитами понад 5  років. Більшість кредитів не забезпечені заставою або забезпечення було виведене чи втрачене.

Стартова ціна пулу – 107,05 млн грн.

Пул було сформовано за принципом «один банк - один пул». До складу пулу увійшли активи, що раніше виставлялись на індивідуальні торги, але не були викуплені.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ, що увійшли до складу пулу, потенційні інвестори можуть у віртуальній кімнаті даних.

Порядок отримання доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням.